Kies uw materiaal en wij tonen u welke behandelingen wij hebben:

Home

Metal Surface Treatment B.V. is gespecialiseerd in het aanbrengen van galvanische en chemische deklagen op vrijwel elke metalen ondergrond. MST heeft een breed aanbod van coatings voor vrijwel alle metalen. Een overzicht:

Onze organisatie kan bogen op meer dan 50 jaar ervaring en is in het verleden gestart voor de mijnbouw,Philips en de DAF fabriek. Door veranderingen in de markt, en het afschaffen van cadmium toepassingen, heeft MST zijn activiteiten verlegd. Tegenwoordig hebben wij diverse galvanische en chemische oppervlakte behandelingen in eigen beheer. Dit in combinatie met de juiste kennis en de juiste materialen zorgt ervoor dat wij u de optimale service en kwaliteit kunnen bieden.

De laatste 10 jaar heeft MST nieuwe coatings ontwikkeld o.a. om aluminium slijtvaster te maken dan staal. Dit doen wij door een moleculair gebonden keramische laag aan te brengen.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van het best mogelijke advies. Als u vragen heeft over de mogelijkheden om de eigenschappen en prestaties van uw product te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op, dit is een vrijblijvend advies!

Missie

Wij bij Metal Surface Treatment BV willen dat u als klant kunt rekenen op een verbetering van de eigenschappen van uw producten. Door gebruik te maken van onze coatings is het voor u mogelijk om de performance van uw producten te verbeteren en onderdelen een tweede leven te geven.Wij willen graag onze bijdrage leveren aan een betere performance van uw product.

MST ontwikkeld waar nodig ook nieuwe processen waarbij wij 2 doelen nastreven. Het primaire doel is om de eigenschappen uw eindproduct te verbeteren, het secundaire doel is het werken aan een milieuvriendelijk proces.

Visie

MST streeft ernaar om zijn klanten het nieuwste van het nieuwste te bieden op het gebied van oppervlaktebehandeling. Dit natuurlijk met het oog op de nieuwste ontwikkeling in kwaliteit en milieu. Wanneer een klant twijfelt tussen het nieuw aanschaffen of laten bewerken van zijn producten moet hij weten dat hij bij MST terecht kan voor een kwaliteit die een nieuw product nooit waar kan maken.

Kwaliteit & Milieu

Kwaliteit staat bij MST hoog in het vaandel, wij willen dat u zorgeloos kunt werken en u niet druk hoeft te maken over de kwaliteit van uw producten. Daarom hebben wij kosten noch moeite gespaard om er voor te zorgen dat u producten van de allerhoogste kwaliteit ontvangt.

MST heeft de beschikking over een goed uitgerust laboratorium om alle galvanische processen goed te kunnen controleren en te monitoren. Alle producten die de fabriek verlaten worden gecontroleerd op voldoende laagdikte en een goede dekking. Daarnaast worden onze galvaniseerbaden constant geanalyseerd om er voor te zorgen dat uw producten de juist behandeling krijgen. Voordat de producten een volgende stap van de behandeling ingaan, maken wij gebruik van een visuele controle. Aan het einde controleren wij het product ook conform de eisen die u als klant bij ons vooraf kenbaar gemaakt heeft.

Door samen te werken met verschillende kenniscentra blijven wij ook up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen ons vakgebied.