Slijpen & superfinishen

Naast het aanbieden van een uitgebreide selectie coatings bieden wij ook een selectie aan mechanische bewerkingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het op maat slijpen van hardverchroomde assen. Ook kunnen wij voor u verschillende onderdelen uitfrezen en behandelen, u krijgt dan een product op maat inclusief de geweldige coatings die Metal Surface Treatment aan kan bieden. Tevens kunnen wij cilinders en bussen honen na het aanbrengen van de hardchroom of keramische laag.

Slijpen

Vanwege de uitgebreide hardchroommogelijkheden hebben wij ook een slijpmachine in eigen beheer. Dit maakt het voor ons mogelijk om snel uw beschadigde producten op een goede en veilige manier te kunnen repareren. Producten die onze werkplaats verlaten hebben vaker een langere levensduur dan het originele exemplaar. Dit kunnen wij toeschrijven aan de dikke chroomlaag die wij over het product heen plaatsen.

Superfinishen

Met onze super finish installatie kunnen wij assen met een hardchroom of een keramische laag na-behandelen tot een zeer lage RA waarde.